با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت؛
يك واحد توليدي و دو طرح توسعه در شهركهاي صنعتي امیرکبیر و سليمان صباحي بيدگلي افتتاح شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت عصر روز شنبه در نشست با فعالان اقتصادي شهرستان كاشان یکی از اقدامات مهم و اثرگذار در بخش صادرات كشور را اجرای سیاستهای جدید رفع تعهدات ارزی دانست و بر استمرار پیگیری اين وزارتخانه در راستای حمایت و مانع زدایی از تولید تأکید کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین روز سفر خود به استان اصفهان، يك واحد توليدي و دو طرح توسعه را در شهركهاي صنعتي امیرکبیر و سليمان صباحي بيدگلي افتتاح كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، عليرضا رزم حسيني روز شنبه با حضور در شهرستان كاشان، ضمن افتتاح طرح توسعه شرکت "درین گلاب آدونیس قمصر كاشان" در شهرك صنعتي شماره يك امیرکبیر، از نزدیک در جریان توانمنديها، روند فعالیت و مشكلات این واحد تولیدی قرار گرفت.
كارخانه شرکت "درین گلاب آدونیس قمصر کاشان" در سال 1399 در زمینی به مساحت افزون بر هفت هزار و ۱۵۰ مترمربع با زیربنای سه هزار و ۷۳۵ مترمربع در شهرك صنعتي شماره يك امیرکبیر احداث و با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریال به بهره برداري رسيده است.
محصولات تولیدی این واحد صنعتی شامل انواع گلاب، عرقیات و شربت گیاهی، مربا، ترشی، سرکه و همچنین انواع ضد عفونی کنندههاست.
شرکت "درین گلاب آدونیس قمصر کاشان" با تولید محصولات مورد مصرف بازار داخل و همچنین بازارهای بینالمللی، یکی از واحدهای تولیدی مهم در شهرستان کاشان است که ۱۰۰ فرصت شغلي را بهطور مستقیم فراهم كرده است.
رفع نیاز واردات کشور به خمیر الکترود با افتتاح طرح پایا کربن اکسیر بینالملل
افتتاح كارخانه شرکت "پایا کربن اکسیر بینالملل" یکی دیگر از طرحهایی بود که امروز با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت در شهرك صنعتي شماره 2 امیرکبیر انجام شد.
شرکت "پایا کربن اکسیر بینالملل" تولید کننده خمیر الکترود (کمک ذوب) است كه در زمینی به مساحت بیش از ۲۵ هزار و ۶۳۵ مترمربع با زیربنای ۲ هزار و ۳۶۰ مترمربع در شهرك صنعتي شماره 2 امیرکبیر احداث شده است.
این واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۱۰۰ درصد خارجی و حجم سرمایه گذاری خارجي ۲ میلیون یورو و داخلي ۳۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسيد.
محصولات تولیدي این واحد صنعتي در تمامي کارخانجات فروسیلیس، فروسیلیکو منگنز، فرو کروم و سایر واحدهای تولیدی فرو آلیاژ در کشور مورد مصرف قرار میگیرد و با توجه به اینکه محصول تولیدی این شرکت در ایران، تولید کننده عمده و مؤثری ندارد و تقریباً تمام نیاز کشور از طریق واردات تأمین میشود، با افتتاح این کارخانه تقریباً تمامی نیاز کشور به این محصول استراتژیک مرتفع شده و از خروج ارز به میزان تقریبی ۱۲ میلیون دلار در سال جلوگیری میشود.
وزير صنعت، معدن و تجارت در ادامه با حضور در شهرك صنعتي غيردولتي سليمان صباحي بيدگلي، از شرکت تمدن فرش با برند "آقاي فرش" بازديد و از محصولات جدید این واحد صنعتي رونمایی كرد.
توليد فرش پشمي و فرش بزرگ 8*5 از محصولات جدید شرکت تمدن فرش در اين شهرك صنعتي است.
شرکت "تمدن فرش" با حجم سرمایه گذاری ثابت سه هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۱۵۰ نفر مشغول فعالیت ميباشد.
شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی با تولید سالیانه 35 میلیون مترمربع فرش ماشینی، قطب تولید این صنعت در کشور است. این شهرک صنعتی که بالغ بر 80 درصد کارخانجات واقع در آن به تولید فرش، 15 درصد صنایع وابسته به تولید فرش ماشینی و مابقی به سایر صنایع اختصاص دارند، با 400 واحد فعال بزرگترین منطقه فرش بافی در ایران به شمار ميآيد.
اقدامات وزارت صمت در حمایت از تولید/ احیای ۲ هزار واحد راکد و نیمه فعال در سال جاری/ افزایش ۸۰ درصدی صادرات کشور
وزیر صنعت، معدن و تجارت عصر روز شنبه در نشست با فعالان اقتصادي شهرستان كاشان یکی از اقدامات مهم و اثرگذار در بخش صادرات كشور را اجرای سیاستهای جدید رفع تعهدات ارزی دانست و بر استمرار پیگیری اين وزارتخانه در راستای حمایت و مانع زدایی از تولید تأکید کرد.
علیرضا رزم حسینی با تأکید بر آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به حمایت و مانع زدایی از بخش تولید و پیگیری این مسائل در معاونتهای مربوطه گفت: کشور در سالهای گذشته در شرایط سخت و فشارهای اقتصادی شدید ناشی از تحمیل تحریمها و شیوع کرونا قرار داشت که موجب شد اهداف در حوزههای خرد و کلان اقتصادی مطابق پیشبینی محقق نشود.
وي با بیان اینکه ارزیابی اقتصادی در حوزههای تجارت، صنایع و معادن با درنظر گرفتن شرایط موجود، نشان دهنده اجرای اقدامات خوب در بخشهای مذکور است، افزود: در بخش تجارت بینالمللی، از آبان سال گذشته و با اجرایی شدن سیاستهای جدید رفع تعهدات ارزی از محل صادرات، شاهد اتفاقات خوبی هستیم، بهطوری که صادرات بیش از ۸۰ درصد افزایش پیدا کرد.
وزير صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بخشی از مشکلات بخش صنعت و تولید مربوط به سایر دستگاههاست، درخصوص حوزه معدن اضافه كرد: آزادسازی حدود ۶ هزار محدوده معدنی در ۳۱ استان کشور از طریق مزایده و بهصورت کاملاً الکترونیکی، یکی از اقدامات مهم در استفاده از ظرفیت معدنی کشور است.
رزم حسيني در ادامه از آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای امضای تفاهم نامه با شرکتهای داوطلب درخصوص طرح مسئولیتهای اجتماعی خبر داد و اظهار داشت: یکی دیگر از اقدامات اين وزارتخانه، تسهیل گری در صدور مجوز است و این روند بهصورت جدی در وزارت صنعت، معدن و تجارت درحال انجام و پیگیری است. هدف گذاری احیای ۲ هزار واحد راکد و نیمه فعال نيز از دیگر برنامههای اين وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ است.
وی در پایان بر ظرفیت خوب استان اصفهان و شهرستان کاشان تأکید و نسبت به استفاده بهینه و حداکثری از این ظرفیتها ابراز امیدواری کرد.
در این نشست، فعالان اقتصادی شهرستان کاشان به بيان ديدگاهها و مشکلات حوزه فعالیت خود پرداختند و در ادامه توضیحات و دستورات لازم از سوی وزیر و معاونان مربوطه در وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شد.
در سفر دو روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان اصفهان، چند تن از معاونان و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت و مديران دستگاههاي اجرايي استانی و شهرستانی حضور داشتند.
© گزارش تصويري
نظر دهید