به همت معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان و با مشارکت 6 استان انجام شد:
برگزاری دوره آموزشی «شناسایی و مستندسازی نیاز های فناورانه »
دوره آموزشی «شناسایی و مستندسازی نیاز های فناورانه » براي نخستين بار در كشور با دعوت از مراکز علمی و دانشگاهی استان، بنیاد علمی نخبگان ، شهرک علمی تحقیقاتی و حضور نمایندگان ۶ استان با همت معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان به مدت دو روز در هتل کوثر اصفهان برگزار شد.
به همت معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان و با مشارکت 6 استان انجام شد:
برگزاری دوره آموزشی «شناسایی و مستندسازی نیاز های فناورانه »
دوره آموزشی «شناسایی و مستندسازی نیاز های فناورانه » براي نخستين بار در كشور با دعوت از مراکز علمی و دانشگاهی استان، بنیاد علمی نخبگان ، شهرک علمی تحقیقاتی و حضور نمایندگان ۶ استان با همت معاونت
صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان به مدت دو روز در هتل کوثر اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان، محمد جواد بگی هدف از برگزاری این دوره های آموزشی را آموزش كارگزاران و بهره گيري از توان جامعه دانشگاهي و نخبگان كشور وکمک به توسعه فناورانه و افزایش رقابت پذیری شرکت ها عنوان کرد و گفت: بدون شک شرکت های تولیدی و صنعتی کشور به منظور بقا در بازارهای داخلی و افزایش توان صادراتی خود نیازمند افزایش کیفیت محصولات و همچنین کاهش بهای تمام شده تولیدخواهند بود که همه موارد فوق با بهره مندی از فناوری های روز مدیریتی و تکنولوژیکی قابل دستیابی است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان احساس نیاز به توسعه فناوری را گام نخست توسعه و پیشرفت هر شرکت دانست و تصریح کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به ضرورت توسعه فناوری در بخش های تولیدی و صنعتی کشور به ویژه در حوزه صنایع کوچک و متوسط پی برده و اقدامات و حمایتهای گوناگونی در این زمینه اجرایی نموده است. وی برپایی کلینیک های کسب وکار به منظور ارائه مشاوره به مدیران و سرمایه گذاران و همچنین حمایت مالی از شرکتهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی در زمینه برگزاری دوره های آموزشی و همچنین تور های بازدید خارجی و ... را بخش کوچکی از این حمایتها عنوان کرد.
محمد جواد بگی تشکیل شهرکهای صنعتی تخصصی و توجه ویژه به صنایع دانش بنیان را گام دیگری از این این شرکت در توسعه فراصنعتی استان و توسعه توان فناوری شرکتها دانست.
وی پرداخت بخشی از هزینه هاي ارتقای فناوری و تجهیزات فناورانه شرکتهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان را نیز بخش دیگری از حمایتهای مالی این سازمان از توسعه فناوری صنایع ذکر کرد.
وی با اشاره به برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی مناسب مدیران و کارکنان با همکاری خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان و برخی موسسات آموزشی برتر استان و کشور، از صنعتگران استان خواست تا با بهره گیری از این خدمات بستر مناسبی برای رشد و تعالی شرکتها و کسب و کار خود ایجاد نمایند.