با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد:
افتتاح سه طرح صنعتی با سرمایهگذاری 4000 میلیارد ريال و اشتغالزايي ۱۱۵ نفر در شهركها و نواحی صنعتی استان اصفهان
محسن صالحينيا در حاشیه آغاز بهرهبرداری از طرحهاي صنعتی در شهركها و نواحی صنعتی استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محوریترین سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب افزایش و جهش تولید، تکمیل سرمایهگذاریها برای بهرهبرداری سریع آنها بهویژه در زنجیره تأمین است.
سه طرح صنعتی با سرمایهگذاری 4000 میلیارد ريال با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرکهاي صنعتي ایران در استان اصفهان به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهای صنعتی ايران، محسن صالحينيا روز چهاشنبه در سفر به استان اصفهان، سه طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۴۰0۰ میلیارد ريال و اشتغالزايي ۱۱۵ نفر را در شهرهای کمشچه، نطنز و کاشان افتتاح كرد.
اولین واحد صنعتي، شرکت "فراچاپ آترین" در ناحیه صنعتی کمشچه شهرستان برخوار است که با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان زمینه اشتغال ۷۰ نفر را بهصورت مستقیم فراهم کرده است.
این شرکت تولید کننده محصولات بستهبندی تا ۹ لایه، پوشش آلومینیومی بستهبندی مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و همچنین چاپ لمینت و پاکتهای بستهبندی است.
شرکت "اطلس پارس صانعی" واقع در شهرک صنعتی امیرکبیر ۲ شهرستان کاشان دیگر واحد صنعتي است كه با اعتبار یکصد میلیارد تومان، زمینه اشتغال مستقیم پنج نفر را فراهم کرده است.
این شرکت تولید کننده لولههای کربنی ساده، لولههای درز فولادی با برش مستقیم و همچنین عملیات برش کاری است.
شرکت "شایسته فولاد آسیا" تولید کننده انواع تسمههای فلزی در شهرک صنعتی شجاع آباد شهرستان نطنز سومین واحد صنعتي است كه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان، زمینه اشتغال ۴۰ نفر را بهصورت مستقیم ایجاد کرده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنين در جريان حضور در شهرستانهای برخوار، نطنز و كاشان، از امكانات زيربنايي شهرکها و نواحی صنعتی كمشچه، شجاع آباد، اوره، قمصر، اميركبير 2 و راوند بازديد كرد.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرکهاي صنعتي ایران عصر روز چهارشنبه نيز در نشستهاي جداگانهاي با صنعتگران، معدنكاران و اعضای هیأت مدیره شرکتهای خدماتی شهرکها و نواحی صنعتی در محل اتاقهاي بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی كاشان و اصفهان به استماع ديدگاهها و بررسي مسائل و مشكلات آنان خواهد پرداخت.
تکمیل سرمایهگذاریها راهبرد محوری وزارت صنعت، معدن و تجارت برای جهش تولید است
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه آغاز بهرهبرداری از طرحهاي صنعتی در شهركها و نواحی صنعتی استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محوریترین سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب افزایش و جهش تولید، تکمیل سرمایهگذاریها برای بهرهبرداری سریع آنها بهویژه در زنجیره تأمین است.
محسن صالحینیا افزود: سیاستگذاران باید با ساده سازی ضوابط و مقررات، ایجاد زیرساختها و تأمین مناسب مواد اولیه به تحقق جهش تولید کمک کنند.
وی اضافه كرد: اگرچه تحریمهای ناجوانمردانه بسیاری از فعالیتهای صنایع را با تهدید مواجه کرده است، اما برخی فعالان اقتصادی و شرکتها نهتنها تحت تأثیر این چالش قرار نگرفته، بلکه به بهترین نحو ممکن این تهدید را به فرصت تبدیل کردهاند.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرکهاي صنعتي ایران با اشاره به اینکه محصول تولیدی يكي از واحدهاي صنعتی به بهرهبرداري رسيده در صنایع مختلف کاربرد دارد، ادامه داد: در سالهای گذشته فیلم را وارد میکردیم و یا از منابع دیگری تهیه میشد، اما امروز این تهدید، فرصتی را برای تولید این محصول در این شرکت فراهم کرده است.
به گفته صالحينيا، محصولی که در این واحد صنعتي (شرکت فراچاپ آترین در ناحیه صنعتی کمشچه) تولید میشود، صنایعی را که در زنجیره بعدی قرار دارد را از واردات بینیاز میکند.
وي تصريح كرد: بیشتر محصولات تولیدی این شرکت، ظرفیت صادرات به نقاط مختلف دنیا و کشورهای همسایه را دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اين وزارتخانه با تعرفه گذاری و محدودیت واردات، از تولید صنایع حمایت میکند.
صالحینیا كنترل واردات و توسعه صادرات را از دیگر برنامههای محوري وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری برشمرد و افزود: تکمیل زنجیرههای فولاد، آلومینیوم و مس نيز در برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن درحال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرحهای نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخائر معدنی دوم است.
نظر دهید